Home

Pinegrove

+ Snow Coats + Yoke Lore

Concert
Datum
do 11 apr 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Phoebe Bridgers, The Hotelier, (Sandy) Alex G

Pijnlijk eerlijke gitaarnummers opgerezen uit Americana-blauwdrukken.

Niks roept sterker beelden van vertrapte witte sneakers, cruises met de cadillac van pa en ma en Amerikaanse scholen op dan de muziek van Pinegrove. Gerag en gepluk aan snaren over blauwdrukken van Americanamelodieën, met hier en daar de uiteenlopende, soulvolle invloeden van Alex G of – een handdruk verder – Frank Ocean. Het is alsof emo, americana en southern soul nooit los van elkaar bestonden. Op nieuwe plaat Skylight klinkt de band uit New Jersey niet alleen dichterbij en gevoeliger dan voorheen, maar is er ook ruimte voor zelfreflectie en persoonlijke groei.

Snow Coats uit Doetinchem maakt lieflijke indiefolk. Wat begon als een schoolopdracht liep op een goede manier uit de hand, en de band schopte het tot een flinke lap Poprondeshows vorig jaar. Hun inspiratiebronnen liggen in dezelfde contreien als die van menig folk/Americana-act en vormen het fundament voor delicate, upbeat popnummers.

Je kent de muziek van Yoke Lore misschien al wel van Netflix of MTV. Met een mix van banjo, percussie en vocalen brengt instrumentalist en kunstenaar Adrian Galvin uit New York heerlijke muziek waar je lekker op weg kunt zweven. 

De kaartverkoop start woensdag 23 januari om 10.00 uur.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only