Home

Pip Blom

+ Loui Lind

Concert
Datum
za 23 feb 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Courtney Barnett, Speedy Ortiz, Car Seat Headrest

Internationaal bekend garagetalent uit Nederland met veelbelovend debuut naar EKKO.

Het lijkt alweer lang geleden sinds Pip Blom tracks opnam op haar slaapkamer en ze op het internet dropte. Maar er is in de tussentijd gewoon bizar veel gebeurd: ze nam een solide liveband onder haar hoede en scoorde met clubtours en optredens op Eurosonic, The Great Escape, Reeperbahn een internationale livereputatie. Met name in Engeland is het raak: daar wordt het debuutalbum van Pip en haar band opgenomen. Voor nu worden we nog even zoetgehouden met EP Paycheck, waarop indie, garage, punk en een beetje grunge gecombineerd worden. Pip maakt grote stappen in groei en bekendheid, en dat pas in twee jaar tijd. Ook al willen ze alles van Pip Blom in het Verenigd Koninkrijk: ze verliest Nederland niet uit het oog. Daarom met debuutplaat op zak in EKKO, aanstaande februari!

Loui Lind is een theatrale vierkoppige indierockband. Hun muziek duikt in de donkere thema’s van deze wereld en begeeft zich daar waar de grens tussen mooi en lelijk vervaagt.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only