Home

Pissing in the Wind #2 (nacht)

+ Tourist. (live) (uk) + St. Paul + Det

Datum
vr 10 mei 13
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
NIEUWE ACTS

Entree na 23:00: €5
Genres: chillwave, future garage, beats, house, techno.

Pissing In The Wind is EKKO’s nieuwe avond met talentvolle acts uit binnen- en buitenland. Acts die je over een paar maanden misschien op Le Guess Who? of Lowlands kan zien, staan nu al in EKKO. Op eigen kracht zullen ze nog geen zaal vullen, maar door ze te bundelen kan je ze toch nu al live zien. Na een eerste geslaagde editie met onder andere BRNS en DAUWD in februari, komen in mei onder andere Mazes, Tourist en Suit and Tie Johns naar EKKO.

Als headliner van het nachtprogramma zal Tourist aantreden met een live-set. Deze Brit releasede eerder op Make Mine (Gold Panda, Disclosure, The Books) en dat is wel zo’n beetje het straatje waar je het moet zoeken: broeierige en melancholische glo-fi/chillwave. Zijn nieuwe track ‘Your Girl’ scoorde in slechts vier maanden tijd ruim 700.000 views op Youtube en het miljoen lonkt. Evenals een grote toekomst, die in Nederland in ieder geval op het podium van EKKO zal beginnen. St. Paul trapt om 23:00 de nacht af met een speciale Pissing in the Wind set, zoals je die nog nooit hoorde. De Amsterdamse/Leeuwardense dj DET zal de nacht na Tourist op gepaste wijze afsluiten.

Pissing In The Wind is een volledige avond, een avond die klopt en af is, met zowel bands als een nachtprogramma. Een tussen-dj zal op soepele wijze de ‘brug’ van de band naar het nachtprogramma verzorgen. Mocht je nou toch vooral geïnteresseerd zijn in het nachtprogramma en minder in de bands, dan is de entree vanaf 23:00 €5 in plaats van €7.