Home

Pissing in the Wind #6 (nachteditie)

+ Adultrock (live) + ZES (live) + DJ St. Paul + Boverr

Club
Datum
vr 13 jun 14
Open
23:55
Aanvang
23:55
Locatie

Een nachtelijke editie van Pissing in the Wind vol vers talent.

Pissing In The Wind is EKKO’s avond met talentvolle acts uit binnen- en buitenland. Acts die je over een paar maanden misschien op Le Guess Who? of Lowlands kan zien, staan nu al in EKKO. Acts die nog te klein en onbekend zijn om op eigen kracht een volle zaal te trekken, maar dat publiek wel verdienen. 

Normaal gesproken staat Pissing In The Wind voor een volledige avond, met zowel bands als een nachtprogramma. Maar aangezien op vrijdag 13 juni het Nederlands elftal op het WK tegen Spanje speelt, maken we er ditmaal een nachteditie van. Headliner is de Ier Adultrock: nevelige house en electronica, met trippy synths. Zijn track ‘Chants’ wordt al maanden door dj’s als James Holden, John Talabot en Pional gedraaid. Dit is zijn eerste show op het Europese vasteland. Ook live en voor de eerste keer in Utrecht: de mysterieuze en anonieme Eindhovenaar ZES, met etherische en futuristische beats. 

Net als de voorgaande edities zal vaste waarde DJ St. Paul weer van de partij zijn. Hij zal de avond openen. De Utrechtse dj Boverr zal met een vinyl-only set de nacht op gepaste wijze afsluiten.

PS: Omdat we ditmaal geen bandje hebben beginnen we om 00:00 en gaan we voor één keertje door tot 05:00.

 

Gratis voor Subbacultcha!-leden (tot 01:30).