Home

Pissing in the Wind Presents: New York Doll

Datum
ma 13 mei 13
Open
21:00
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
FILM
Gepresenteerd door
Locatie: Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex en Pissing in the Wind presenteren op maandag 13 mei de film New York Doll. Samen met Pissing in the Wind, een muzikale avond die op 10 mei in EKKO zijn tweede editie beleeft, hebben we de Utrechtse DJ St. Paul bereid gevonden om als explicateur naar voren te treden. Hij zal de film op passende wijze introduceren.

St. Paul is als filmliefhebber en muziekfanaat de uitgelezen persoon om dit programma te expliceren. In samenwerking met hem is voor deze eerste editie gekozen voor de film New York Doll, van Greg Whiteley.

DJ St. Paul licht de film toe:
“De band was van invloed op iedereen uit de jaren zeventig en tachtig met een gitaar in zijn fietstas. The Ramones, Sex Pistols, Kiss, The Smiths, ze waren allemaal uitgesproken fans. Het grote publiek zou ze al snel weer vergeten. Morrissey noemt ze de unluckiest crew in the world. New York Doll vertelt het ontroerende verhaal van bassist Arthur Kane. Van invloedrijk pre-punker tot mormoon. Na dertig jaar doet zich een kans op een reünie voor. Wordt het ook een comeback?’’

Om de samenwerking en kruisbestuiving compleet te maken, krijgen bezoekers op vertoon van hun ticket van Pissing in the Wind €2,50 korting op een entreebewijs voor New York Doll. In dat geval betaal je €5 in plaats van €7,50. Andersom krijg je ook op vertoon van je (in de voorverkoop gekochte) ticket voor New York Doll korting op een kaartje voor Pissing in the Wind (€5 in plaats van €7).

New York Doll is de eerste van een reeks muziek-documentaires die het Louis Hartlooper Complex in combinatie met Pissing in the Wind zal vertonen.

Pissing in the Wind presenteert:
New York Doll
Ingeleid door DJ St. Paul
Zaal open: 21:00
Ticket: €7,50 / €5,00
Engels gesproken

Reserveer kaartjes via www.hartlooper.nl of bel 030 232 0450.