Home

Ploegendienst

+ Richie Dagger

Concert
Datum
do 24 jan 19
Open
20:30
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Aux Raus, Ray Fuego, Death Alley

Ray Fuego en oudgedienden Aux Raus en Adolf Butler vormen slopende, snoeiharde punkband.

Let op: deze show is verplaatst naar 24 januari en vindt dan in EKKO plaats!

Helaas moeten we jullie mededelen dat show van Ploegendienst in ACU op 28 november niet door kan gaan. Door een defect met het riool in ACU moeten er reparaties plaatsvinden en zijn we genoodzaakt de show te verplaatsen. Goed nieuws voor mensen die eerder de kaartverkoop misliepen: de show vindt nu plaats op 24 januari 2019 in EKKO en daardoor zijn er meer kaarten beschikbaar. Deze zijn direct in de verkoop gegaan. 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je 24 januari niet kunnen, dan heb je recht op restitutie. Kaartkopers worden hiervan op de hoogte gebracht via e-mail. 

———————————————-

Verwacht dat je fucking gestoord wordt, dat het bier uit je handen wordt geslagen, dat je kapotgaat in de mosh pit, gewoon gestoord. Het zijn de woorden van frontman Ray Fuego over Ploe-Ploe-Ploegendienst! Deze band trapt graag en hard. Tegen de massa, tegen dichte deuren en tegen OV-poortjes. Letterlijk dan. Figuurlijk is het een band die iedere zaal in zo kort mogelijke tijd wil slopen. Met oudgedienden van o.a. Aux Raus en Adolf Butler maken ze een meedogenloze mix van ouderwetse hardcore punk in combinatie met snoeiharde Nederlandstalige teksten.

Support komt van Richie Dagger. Deze Tilburgse band brengt psychedelische punk, geïnspireerd door de jaren ’60. “We are Richie Dagger. We can stomp and swagger. We can take on all your heroes!”

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin Only
If merch, cash only