Home

Popquiz Marathon

Overig
Datum
wo 29 mei 19
Open
19:00
Aanvang
20:00
Locatie
Gepresenteerd door
Diverse locaties

Test je muzikale kennis en neem het op tegen de hele stad!

Op woensdag 29 mei is er weer een Popquiz Marathon! Test je muziekkennis en brul gezellig mee met al je favoriete hits. Je kunt op verschillende locaties rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken.

Tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen de teamtickets in TivoliVredenburg worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in TivoliVredenburg het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Kaarten zijn online verkrijgbaar en aan de bar en je hebt één kaart per team nodig.

Regels
+ Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan.
+ Om te winnen moet een team minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben gespeeld.
+ Als een team aan meer rondes heeft meegedaan, tellen de laagste rondescores niet mee.
+ Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden.

Prijs
Per plaats zal één team met de beker naar huis gaan en zich winnaar van de Popquiz Marathon mogen noemen. De eer van de overwinning is de grootste beloning.

Startpakket
Elk team krijgt een startpakket met daarin een blokkenschema, zweetbandjes, pennen, etc. Hiermee hebben ze alle benodigdheden om aan de slag te gaan.

Ticketsale start op 15 maart.

Voor meer informatie check www.popquizmarathon.nl.