Home

Popquiz Marathon Utrecht

Concert
Datum
wo 22 okt 14
Open
19:00
Aanvang
19:00
Locatie

Op 22 oktober vindt dit jaar voor het eerst een tweede Popquiz Marathon plaats!

Op 22 oktober vindt dit jaar voor het eerst een tweede Popquiz Marathon plaats, en wel een hele speciale editie. Dit najaar hebben we namelijk een “Best Of Edition” voor jullie. Alle hoogtepunten van de afgelopen edities komen nogmaals langs. Dus die ene ronde die je hebt moeten missen omdat je naar 90s Pop was, kun je nu alsnog spelen! Of je kunt in de herkansing bij die andere ronde die je de vorige keer helemaal hebt verprutst. Maar denk vooral niet dat we je het nu makkelijk gaan maken. De rondes komen uit alle mogelijke edities vanaf 2010, dus ook rondes die je alleen in Groningen of Tilburg hebt mee kunnen spelen en we hebben natuurlijk alle rondes wel behoorlijk aangepast en aangevuld met fragmenten van nu.

Verder werkt de Popquiz Marathon weer hetzelfde als voorgaande edities. Er kan op diverse locaties door de stad gespeeld worden met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een disco queen of 90s bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kunnen de vouchers in EKKO omgewisseld worden voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team.

Er is genoeg tijd om aan zeker drie tot vijf rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kan dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond 23.30 uur wordt in EKKO het winnende team bekend gemaakt. Je kan de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan.

Omdat niet iedereen vrij heeft op 23 oktober, stoppen we deze editie iets eerder en zullen de laatste rondes om 23.00 uur afgelopen zijn. Dan hoeft er niemand te laat op het werk te komen de volgende dag.

Je kunt je ook weer opgeven voor de wekelijkse oefenquizzen, om je quizspieren al goed los te maken. Koop op 29 augustus direct je teamkaart en mail het ticketnummer door naar info@popquizmarathon.nl.

REGLEMENT
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:10 uur inleveren bij EKKO, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties.

 

Klik hier voor het blokkenschema van deze avond!