Home

Popronde

+ Met o.a. The Future's Dust + Suit and Tie Johns + Twin Shades + Kleinindustrie

Concert
Datum
do 17 okt 13
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie

Vier talentvolle Nederlandse bands gratis te bewonderen.

De Popronde is weer in town! Met deze keer een viertal bands die de donderdagavond niet ongehoord voorbij zal laten gaan. 

The Future’s Dust is een jong vijftal afkomstig uit het noorden. Ze laten zich inspireren door artiesten als Bon Iver, James Blake, The XX en Alt-J. Dit resulteert in galmende drums, diepe bassen, ijle gitaren, ambient synths en galmende samenzang (zowel vrouwelijk als mannelijk). Eind september zal hun debuut-EP verschijnen.

Suit and Tie Johns brengt grooves om lekker tegenaan te leunen of om geoorloofd mee uit je stekker te gaan. Een mix van Dr. Feelgood, Velvet Underground, Them, White Fence en Syd Barrett maar dan met een flinke shot fuzz en space-echo. Hun debuutalbum ‘PAUL’ is al verkrijgbaar.

Twin Shades is nog maar een jaar bezig maar heeft nu al hun debuut-EP uit en het podium gedeeld met bands als Lumerians, Jacco Gardner en Allah Las. Deze Amsterdammers banen zich met snijdende gitaren in een zee van reverb een weg tussen psychedelische muziek en garagerock. Donker doch danschbaar!  

Kleinindustrie is een Amsterdams noiserock trio. Vorig jaar november hebben ze nog hun EP ‘Hit It’ gereleased. Deze is in zijn geheel te beluisteren en te downloaden op bandcamp. Verwacht een onheilspellende en grillige bak gitaarwerk met een spacende zanglijnen. Hoog hos-gehalte; fysiotherapie niet inbegrepen.