Home

Popronde + Popronde after

+ Foxlane + Nemsis + Paracetamøl e.a.

Club
Datum
do 10 okt 19
Open
20:30
Aanvang
21:30
Locatie

Het grootste gratis rondreizende muziekfestival van Nederland.

Opnieuw verwelkomen we Popronde dit jaar in EKKO! Popronde is een rondreizend muziekfestival dat elk najaar plaatsvindt in een dertigtal steden door het hele land. Tijdens de Popronde toeren talentvolle acts door Nederland om zo hun naam op te bouwen, hun netwerk uit te breiden en een nieuw publiek aan te boren. In EKKO vind je op deze avond een gevarieerde selectie muzikanten die overal uit Nederland vandaan komen.

Tijdschema:
21.30 – 22.00: Foxlane
22.30 – 23.00: Nemsis
23.30 – 00.00: Paracetamøl
00.00 – 01.00: Guillaume Syndroom  
01.00 – 01.30: DamnDamy
01.30 – 02.30: KlapRose Fistpump Fiesta
02.30 – 03.00: The Resurrection
03.00 – 05.00: #WNNR Soundsystem 

Foxlane
De groeiende livereputatie van indieformatie Foxlane heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen: met hooks en herrie à la Foals en Shame wonnen ze de publieksprijs van de ‘Grote Prijs van Nederland’ en kregen ze meer dan een miljoen streams met het nummer ‘Birmingham’. Verwacht energie, rauwe gitaarriffs, opzwepende baslijnen en filosofische teksten.  

NEMSIS
NEMSIS is een jonge band met echt een smoel wat zich uit in energieke muziek met rauwe gitaren, heldere vocalen en gekke geluidjes waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Zelf noemen ze het modern-oriental grungepop. 

Paracetamøl
Paracetamøl is een vierkoppige garage-punk band uit Arnhem. In 2018 ontstond deze formatie vanuit de liefde voor bands als Ex Cult; rauw en energiek. Live liet de band al op onder andere op het Valkhof Festival en zalen door het land horen dat ze hard en scherp spelen, in het verlengde van bands als Oh Sees en Metz.  

DamnDamy 
Als lid van Black Acid heeft DamnDamy (de self-proclaimed “future Edison-winnaar” al aardig wat ervaring opgedaan. Na op o.a. Zwarte Cross, Down The Rabbit Role & WOO HAH! te hebben opgetreden is is het tijd om zijn solotracks te releasen met vernieuwde sound die bestaat uit een mix van trap & popmuziek. Next gen! 

The Resurrection
The Resurrection maakt body music voor wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duister en opgebrand — de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only