Home

Porridge Radio + Loupe

Concert
Datum
za 2 apr 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Shopping, Squid, U.S. Girls

Weelderige popmelodieën uit Brighton met scherpe garageranden.

Dit is de verplaatste show van 13 april 2021. 

Verfrissend, afwisselend en bijtend bij een eerste luisterbeurt, maar zacht in de kern. Een beschrijving van Porridge Radio die gelijk loopt aan de muzikale carrière van de band: wat ooit begon als het sentimentele slaapkamerproject van Dana Margolin, is inmiddels uitgegroeid tot een wilde liveband. Poppy zijn de melodieën, maar de uitwerking is rafelig, punk en soms zelfs met een vlaag shoegaze. Na debuut Rice, Pasta and Other Fillers (2016) bouwt Porridge Radio haar sound met Every Bad (2020) verder uit. De belangrijke tweede staat vol met hartenleed, verwarring, ontlading en oprechtheid. Wie nog niet genoeg had, kan zijn hart alweer op met de gloednieuwe catchy single 7 Seconds. 

Loupe is een Amsterdams/Berlijnse band die dromerige indierock maakt. De nummers van het viertal bevatten als vaste waarden een stevige ritmesectie en verfijnd gitaarwerk, waar de zangmelodieën zich speels doorheen kunnen bewegen. Licht melancholische beschouwingen uit het dagelijks leven verschuilen zich in dynamische songs.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.