Home

Postcards From Mars

+ Casper Adrien

Concert
Datum
do 7 apr 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Death Cab For Cutie, Patrick Watson, La Corneille
Gepresenteerd door
Album release

Een muzikale vertolking, van persoonlijke brieven naar prachtige indiefolkliedjes.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


De eerste liedjes voor Postcards From Mars schreef Bart van Dalen in 2011, op een middag op de hei. Het doel? Liedjes schrijven die recht uit het hart komen. Soms zacht en soms serieus. Over persoonlijke groei, nieuwe inzichten op de liefde en muzikale monologen over kiezen wie je wilt zijn.

Voor het afmaken van zijn debuut ‘GROWTH’ sloot hij zich een week op in een huis in de bergen van Oostenrijk. Op het album staat een sterke collectie van 11 persoonlijke liedjes met invloeden van Death Cab For Cutie, Patrick Watson, Paul Simon en Fleet Foxes. Woensdag 7 april presenteert de 5-koppige indiefolkband het resultaat en gaat het vinyl officieel in de verkoop!

Casper Adrien is een talent van Utrechtse bodem. Naast zijn carrière als solo-muzikant deed Casper mee aan verschillende muzikale projecten. Zo herontdekte hij tijdens zijn deelname aan het veelgeprezen project Lorrainville zijn passie om samen te creëren en te inspireren. Aangestoken met enthousiasme deed hij daarna mee met Knalland, waar weer niets dan goede reacties op kwamen. Dat ze dat aan Casper Adrien te danken hebben weten we bijna zeker. Deze avond alleen, maar gewapend met zijn gitaar en heel eigen stemgeluid, in EKKO.