Home

030303

+ Aphex Twin Official Bootleg Party

Datum
vr 29 jan 10
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ELECTRONIC

Vier uur lang in twee zalen muziek van slechts één artiest, wordt dat niet saai? Nee, niet als het om Richard D James gaat natuurlijk! Deze mysterieuze man die het meest bekend is onder de artiestennaam ‘Aphex Twin’, brengt sinds begin jaren negentig onder een groot aantal pseudoniemen telkens weer vernieuwende platen uit die dan meteen weer een nieuwe norm in de electronische muziek neerzetten. Van modern klassiek en ambient electro tot snoeiharde industriële techno en jungle. Zijn releases zijn eigenlijk altijd de beste in het soms dus ook nog door hemzelf uitgevonden genre.

Leden van de 030303 crew zijn al sinds begin jaren ’90 geïnfecteerd met het zeer besmettelijke Aphex (AFX) virus. Na enkele sets van de levende legende zelf meegemaakt te hebben vinden ze het nu wel tijd voor een hele avond met een eigen selectie uit de vele meesterwerken van het ongrijpbare genie uit Cornwall. De grootste krakers van Mr. D. James worden ongetwijfeld weer op de van 030303 inmiddels gebruikelijke manier met een knipoog geselecteerd door de ‘Chosen Dorks’ zoals Caustic Windhoos, FlowerPill, Alberto Balzalf, WindowClicker, Monkey Rub Hard, Rex Joy, Anna Lord, The Buss, Aphex Acid Crew, Rich & Mic, Analord Fauntleroy, Rephlex Twin, Johnny Rubber en Didgereedude.    

De kenner weet genoeg: een geweldig feest met vele hoogstaande elektronische melodieuze pareltjes! Laat nu vast een goatie groeien, haal je zelfgemaakte Aphex T-shirt uit de kast, en kom met je tank naar EKKO op 29 januari! Gewoon een Aphex masker opzetten mag ook natuurlijk…