Home

030303

+ Afx Night Part 02

Datum
vr 1 apr 11
Open
23:30
Aanvang
00:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ACID PARTY

Vijf uur lang in twee zalen muziek van slechts één artiest, wordt dat niet saai? Nee, niet als het om Richard D James gaat natuurlijk! Deze mysterieuze man die het meest bekend is onder de artiestennaam ‘Aphex Twin’, brengt sinds begin jaren negentig onder een groot aantal pseudoniemen telkens weer vernieuwende platen uit die dan keer op keer weer de nieuwe norm in de electronische muziek neerzetten. Van modern klassiek en ambient electro tot snoeiharde industriële techno en jungle. Zijn releases zijn eigenlijk altijd de beste in het soms dus ook nog eens door hemzelf uitgevonden genre.

Leden van de 030303 crew zijn al sinds begin jaren ’90 geïnfecteerd met het zeer besmettelijke Aphex-virus en in 2010 was de tijd rijp voor de eerste AFX-allnighter. Een jaar later is het tijd voor de twee editie. De grootste krakers van Mr. D. James zullen op de van 030303 inmiddels bekende manier met een knipoog worden geserveerd.

De kenner weet genoeg: een geweldig feest met vele hoogstaande elektronische melodieuze pareltjes! Laat nu vast een goatie groeien, haal je zelfgemaakte Aphex T-shirt uit de kast, en kom met je tank naar EKKO! Gewoon een Aphex masker opzetten mag ook natuurlijk..

*Richard D James will not attend the event