Home

P.U.L.S.A.R.

+ Afra + Sjamsoedin + Ultrastation

Club
Datum
vr 11 okt 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Een clubnacht met intergalactische geluidsgolven in de vorm van electro, acid en techno.

P.U.L.S.A.R. brengt je een keiharde botsing tussen spacende electro, acid extra-ordinaire en trippy techno om je atoomklok gelijk op te zetten. Opgericht en uitgezonden door Sjamsoedin & Ultrastation (Nuno Dos Santos & Cosmic Force) creëert P.U.L.S.A.R. de meest kosmische geluidsgolven in DJ-sets en (modulaire) live performances.

Deze editie zal Ultrastation haar keiharde geluid door EKKO laten klinken. Voor wie niet bij het sloopwerk op Wildeburg, Grasnapolsky of tijdens eerdere edities in de Melkweg was; verwacht genadeloze acid techno met vervormde, lage vocalen in een spacey setting. En dat van twee echte Utrechters met jarenlange ervaring aan draaiuren. 

De laatste jaren is Sjamsoedin maar wat graag in de weer met draadjes en vintage hardware. Op Awakenings, DGTL, of op Down The Rabbit Hole met De Sluwe Vos; als die echte trippy acid en vocoder-electro van begin jaren tachtig gechanneld worden, is het raak met Sjam. Zo ook tijdens zijn residency voor P.U.L.S.A.R.

Afra beweegt zich tussen thuishaven Amsterdam en digger heaven Rotterdam, zoekt het beste van Detroit electro en mengt het met techno, rave en onverwachte genres. Na een hernieuwde carrière en gigs bij Thuishaven, PIP, Operator en SPIELRAUM, maakt Afra ook haar opwachting op een nieuwe P.U.L.S.A.R.

18 +
Pin only