Home

Radkey

+ St. Tropez

Concert
Datum
vr 23 okt 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Bots, The Ramones, Death

Bevlogen en met branie gebrachte bubblegum punk / rock.

Dit concert is onderdeel van de najaarsactiepas. Hier lees je er meer over.

Eetcafe
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende vegetarische driegangenmenu’s. Op laatstgenoemde krijg je €2,50 korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.

Radkey zijn de drie rockende broertjes Radke uit St. Joseph, Missouri. Al voor hun eerste officiële release in 2013 trokken ze op SXSW de aandacht van de New York Times. Daarna werd de band ook elders opgepikt en speelden ze onder andere bij Jools Holland, op Download Festival, Rock Werchter en verschenen ze in de NME. En dat allemaal zonder een officieel debuutalbum uit te hebben gebracht. Hoe dat komt? Door hun met branie gebrachte bubblegum punk / rock. Energiek en onweerstaanbaar bevlogen. 23 oktober staat de band in EKKO, tegen die tijd met dat langverwachte debuut op zak.

St. Tropez was een tijdje de meest mysterieuze band van Nederland. Inmiddels is de groep ontmaskerd als het punk/garage/rock ’n roll project van Go Back To The Zoo-leden. Of zoals ze zelf zeggen: “Four guys making music in a former gay sauna by the canals of Amsterdam.” Daarmee imponeerden ze al op o.a. Valkhof. In het najaar zullen ze hetzelfde doen tijdens de Popronde en natuurlijk bij deze support show in EKKO.