Home

Ragstock Indoor Festival 2013

+ Riverdistrict + Andy Frasco + Bodypolitics + the Stress + Badly Drawn Boys + Lucy Raff

Datum
di 5 mrt 13
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
BENEFIET
Gepresenteerd door
Verhuur

Voorverkoop is €7, deurverkoop tot 23.00 uur is €9, daarna €4

Ragstock is een festival dat al jaren onderdeel uitmaakt van de Utrechtse Ragweek en wordt georganiseerd door studenten van verschillende studieverenigingen van de Faculteit Geesteswetenschappen. Dit jaar zal de gehele opbrengst van de Ragweek gaan naar Stichting Move en Stichting Make a Wish. Stichting Move organiseert sportevenementen in probleemwijken om zo de wijken gezelliger te maken en inwoners met elkaar in contact te brengen. Stichting Make a Wish vervult de grootste wensen van kinderen met een terminale ziekte om ze zo even hun problemen te laten vergeten.

Line Up

Bands: 
Riverdistrict: Een Utrechtse band met een rauwe, dromerige sound. Ze hebben sinds 2010 twee albums uitgebracht, traden op bij onder andere Stukafest en festival ‘In Vervoering’ en zijn al opgemerkt door 3voor12.

Andy Frasco: Een Party Blues muzikant uit Los Angeles. Hij begon op zijn 16e als manager en promotor van verschillende bands, nu heeft hij zijn eigen band en geeft hij optredens overal ter wereld.

Bodypolitics: Een utrechtse band die in 2010 opgericht is. In April 2012 kwam hun debuutalbum ‘The Space Of A Jump’ uit. Ze hebben gespeeld in onder andere EKKO, Tivoli de Helling en op het Utrechtse Bevrijdingsfestival.

DJ’s:
The Stress: Het alter ego van DJ Diederick van den Ende. The Stress draait op indie-dance en nu-disco feesten overal in het land. In 2012 draaide hij onder andere op Blockparty in Club Up, Amsterdam en Club Riviera in Tivoli, Utrecht.

Badly Drawn Boys: Een DJ-duo dat indie/pop en electronica draait. Ze draaien geregeld op Diep in de Groef in EKKO en traden ook op in Tivoli de Helling tijdens de Stukafest Afterparty.

Lucy RAFF: Draait alternatieve dance, Ze draait in Utrecht geregeld in Tivoli tijdens ‘Vossenfeest’ en ‘THE ZOO’.

Meer informatie via www.ragstock.nl, www.facebook.com/RagstockIndoor