Home

Rangleklods

+ Hömpfdingå

Concert
Datum
za 23 mei 15
Open
21:00
Aanvang
21:30
Locatie
Voor liefhebbers van
When Saints Go Machine, WhoMadeWho, David Bowie

Deens duo met een dromerige en electronische, maar ook volle en meeslepende sound.

De Denen van Rangleklods stonden in mei 2013 al eens in EKKO: dat was toen een van hun eerste shows in Nederland. Debuut Beekeeper was net uit, de eerste recensies positief. Het Scandinavische duo maakte het waar, met hun dromerige, electronische sound en volle bandgeluid. Sindsdien zijn ze een graag geziene gast op de Nederlandse podia en festivals, en stonden ze op onder andere Pitch, Where the Wild Things Are, Into The Woods en Stekker in het Park. Album nummer twee is onderweg, en de verwachting is dat ze met die plaat een nieuw meeslepend hoogtepunt aan hun carrière zullen toevoegen. De eerste single klinkt in ieder geval al goed. De enige Nederlandse show van deze tour is bij ons, in EKKO. Misschien wel voor de laatste keer?

Hömpfdingå is een newwave-electroband uit Zweden. Dit Scandinavische dj/vj duo zet met een batterij aan synthesizers, drumcomputers en omvangrijke visuele installatie, een energieke live set neer. Met invloeden uit techno en electro weet dit duo een rauwe dansbare
avond teweegbrengen. Deze zomer komt Hömpfdingå met hun debuut album Fjord.

Afgelopen twee jaar speelde Hömpfdingå meer dan 60 shows in het binnen en buitenland, en stonden ze in het voorprogramma van o.a. Viva La Fête en Baskerville.