Home

Raw Basics

+ GUERILLA SPEAKERZ + BRUTUZZ + SPARKUP e.a.

Club
Datum
do 16 okt 14
Open
23:30
Aanvang
00:00
Locatie

EKKO’s gratis donderdagavond. Bass music, dubstep, ukg, trap en meer.

RAW BASICS is op donderdag 16 oktober terug voor een nieuwe editie in Poppodium EKKO! Na de zomer break trappen we af met een aantal vette acts!

Het uiterst succesvolle producer en DJ duo GUERILLA SPEAKERZ stond al lange tijd bovenaan ons lijstje en we hebben ze eindelijk weten te strikken! De jongens runnen het harde Doggtown Records en hebben inmiddels een aantal indrukwekkende Bass Music releases uitgebracht. De PA gaat het gegarandeerd zwaar te verduren krijgen met deze harde beats!

Dubstep don BRUTUZZ is organisator van SONIC BOOM in de Melkweg en bekend van zijn 22tracks Dubstep & Grime selecties. Hij brak al eerder de tent af bij RAW BASICS en je kunt ervan uitgaan dat hij deze keer nog een tandje harder gaat!

De Utrechtse producer en DJ SPARKUP gooit momenteel hoge ogen in de Dubstep scene. Zijn debut EP “My World” kwam hoog binnen in de download charts en de tweede EP is alweer in de maak! Verwacht een set vol exclusieve diepe Dubstep tunes! 

Natuurlijk wordt de avond omlijst door de RAW BASICS residents, JAY LED strooit met lekkere Wavy & Future Beats en FKA selecteert de hardste Grime, Garage & Bassline voor je!

MOK-C zal de zaal voorzien van zijn nieuwste visuals om zo samen met de muziek een geheel te vormen voor een onvergetelijke ervaring deze avond! 

De lounge wordt dit keer gehost door Definition Radio. Deze sets worden via een live stream uitgezonden! Hier staan op de line up DJ Westrum & Illusive bekend van de Utreg Massive crew, de Definition DJ’s TR1 & RYLO en het producer duo SHIBA. Samen zullen ze jullie in de lounge voorzien van diepe tunes. 

Zoals je van ons gewend bent zullen we om jullie alvast in de stemming te krijgen een aantal exclusieve promo mixes en originele producties posten!

 

Let op: toegang is voor 16+, lees ook onze huisregels.