Home

Regio Showcase Popsport Utrecht

+ Architect's Intent, Django Boegheim, Robbert Redert, SOOS

Concert
Datum
zo 26 jun 16
Open
19:00
Aanvang
19:30
Locatie

Finale van regionaal coachingstraject.

Op zondagavond 26 juni vindt de showcase van Popsport Utrecht plaats hier in EKKO. Het coachingstraject, waar vier geselecteerde acts uit de provincie Utrecht aan mee deden komt hierbij tot een feestelijk einde. Dit niet alleen, maar ook wordt er op deze avond door een top-jury gekeken naar welke van de acts zich het meest ontwikkeld heeft. Deze winnende act stroomt door naar het landelijke Popsport-traject!

We hebben een mix van artiesten op deze afsluitende avond, twee bands en twee singer-songwriters komen het podium bestormen om te laten zien wat ze de afgelopen maanden hebben geleerd. De deelnemers Architect’s Intent, Django Boegheim, Robbert Redert en SOOS hebben de laatste maanden, met begeleiding van Popsport, gewerkt aan alle aspecten van het muzikantschap. Dit wordt op deze speciale avond beoordeeld.

De jury, bestaande uit Danny van Tiggele en Martijn Mannak, kiest de act die in de laatste maanden het verst is gekomen. Deze act gaat vanaf september meedoen aan de landelijke editie van Popsport. Hierin wordt de winnaar nog eens vier maanden lang begeleid door een personal coach, en spelen ze aan het eind van het jaar op het Popsport Eindfestival!

Popsport Utrecht wordt mede mogelijk gemaakt door de Poppodium EKKO, Fluor en Kytopia.