Home

Renkas (live) + Bear + Hyperhyper + Marius

Datum
vr 24 jun 11
Open
23:00
Aanvang
00:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ELECTRO
Gepresenteerd door
Non Night

Na een uitverkochte en qua sfeer ook rammend succesvolle editie van NON on Tour eind februari, is het nu hoog tijd voor een nieuwe editie!

De artiesten die de tourbus in zullen stappen voor dit avontuur zijn Renkas (live) en HyperHyper, BEAR en Marius, die een dj-set zullen neerzetten. Renkas is na een tijdje onder de radar te hebben gewerkt aan zijn nieuwe EP “Christabella” (uit half juni), weer helemaal terug en ondersteunt dit met een serie shows door het hele land. De 4-track EP Christabella is juweeltje geworden, een echt Renkas document. Christabella heeft haar zomerjurk aan, en danst in melancholische vreugde in het rond. Renkas’ liveshow zal dit gevoel ademen en is daarom een unieke must-see.

HyperHyper, die in februari de zaal tussen 4 en 5 helemaal plat draaide, zal ook dit keer weer zijn 90’s geinspireerde duit in het zakje doen. Aangevuld met de dj-sets van Bear en Marius, die altijd overlopen van sex, funk en dansbaarheid, is de avond gevarieerd gevuld door het NON roster. Gemene deler: goede muziek, waarop het goed dansen is.