Home

Rhodes

+ HAEVN

Concert
Datum
vr 25 sep 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Sam Smith, James Bay, Kodaline
Gepresenteerd door
EKKO & TivoliVredenburg presenteren

Brits supertalent geeft exclusieve NL-clubshow vol hartverscheurende hits.

Eetcafe
Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Het gaat de 25-jarige Britse singer-songwriter Rhodes momenteel voor de wind. Hij scoorde in eigen land flinke hits met Turning Back Around, Close Your Eyes en nu met Let It All Go (een duet met Birdy), en speelde in het voorprogramma van onder meer Sam Smith en Laura Marling. Zijn opvallendste kwaliteit is toch wel zijn tegelijkertijd dromerige en indringende stemgeluid, dat herinneringen oproept aan de zang van Jeff Buckley.

Persoonlijke liedjes die even hartverscheurend als hitgevoelig zijn. Het is niet voor niets dat platenmaatschappij Sony na een paar singles al wilde investeren in deze grote-ster-in-wording. Het is ook niet voor niets dat Rhodes dit jaar al op Best Kept Secret, The Great Escape en Lowlands stond, nog voordat zijn debuutalbum uit was. De exclusieve Nederlandse clubshow in EKKO zal zijn eerste optreden in ons land zijn met die plaat ‘Wishes’ wel op zak. Misschien wel de enige mogelijkheid om hem nog in een intieme zaal te zien spelen, dus kom hem hier ontdekken!

HAEVN is een samenwerking tussen een singer/songwriter en een filmcomponist/producer. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën samen met warme zang leidde tot het indringende nummer ‘Where the Heart is’, dat voor een Volvo-reclame werd gebruikt. Al snel werd een ander nummer van HAEVN gebruikt onder een reclame van BMW.