Home

Rimboe Riddim

Club
Datum
vr 5 jan 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Flink met je billen schudden op Afro-Caribische bass muziek!

Gegarandeerde tropische hitte in EKKO! Rimboe Riddim neemt je mee op reis langs de westkust van Afrika, de zandstranden van de Cariben en de muzikaliteit van Zuid-Amerika. 

✦ Rimboe Riddim ✦
Offers you a versatile night of ass shakin, body pumpin, mind blowing and most of all Afro Caribbean Music!

✦ Line-up ✦
KD Soundsystem
Deze energieke crew verwerkt de ervaringen en inspiratie uit hun reizen in tropische producties. MC Power, Zoë, Samira, The Teacher & Addik hebben veel nieuws voor jullie in petto!

LePrince Doorson
Waar LePrince zijn oorsprong vond in traditionele Surinaamse muziek werkte hij zijn weg om hoog via Reggae, Dancehall en later ook EDM. Veel geziene MC bij Boaz vd Beatz en collabs met ‘de grote uit de DJ Mag’. Nu in een setting dichter bij zijn roots zal LePrince aantreden voor een guestperformance.

Mr Montego
Zal als guest aantreden tijdens de show van KD Soundsystem. Reggae, Ska, Dancehall. He’s a roots man!

DJ Tommi
aka Café De Calaveras aka Yallah Yallah aka nog zoveel meer. Utrechts trots, muziekkenner tot op het bot. Het toeval wil dat hij ook gefeatured is op de EP. De uitgelezen kans dus om hem eens uit te nodigen!

Femmetastic
Geen onbekende in EKKO! Sinds kort getekend als vaste DJ van I Am Aisha draait ze nu door het hele land. Gelukkig voor ons en voor jullie heeft ze nog wel tijd om haar Dancehall & Afrobeat mixskills te komen vertonen op 5 januari.

✦ Tickets ✦
Early Bird: €6,- (incl. servicekosten)
Regular Bird: €8,50 (incl. servicekosten)
Late Bird: €11,- (incl. servicekosten)

18+
Pin only