Home

Riverdistrict

+ The Future's Dust

Concert
Datum
do 15 okt 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Shins, Real Estate, The Feelies

Utrechtse band met rauwe, dromerige alt-pop sound.

Eetcafe
Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier

Het Utrechtse Riverdistrict is het geesteskind van Tim Nolet, die op geheel eigen houtje in 2010 het goed ontvangen album Portraits of Portraits uitbracht. In 2012 volgde, inmiddels als volledige band, de EP Canvas Holes met de single Walt Whitman. De muziek van Riverdistrict is atmosferisch, indie, catchy en alternatief. In 2014 kwam een clip uit bij het nummer Heartbreakers, dat tot Song van het Jaar werd uitgeroepen bij 3voor12/Utrecht. Eerder speelde Riverdistrict op plekken als Sugarfactory, het Wilhelmina Pakhuis, Lil’Hill, Woot! Woot! Woolf, In Vervoering en natuurlijk EKKO. Op die laatste plek vieren ze dit najaar de release van nieuwe plaat Kansas Anymore.

The Future’s Dust verzorgt het voorprogramma. De band uit Leeuwarden creëert een sfeerrijk eigen geluid met internationale allure. Van galmende drums, diepe bassen, ijle gitaren en ambient synths tot een intieme samenzang. De band laat zich inspireren door o.a. Bon Iver, James Blake en Sigur Ros. Een debuutalbum staat gepland voor het najaar, dus we kunnen veel nieuwe nummers verwachten. 

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.