Home

Ron Gallo

+ KIEFF

Concert
Datum
vr 19 apr 19
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
together PANGEA, Ty Segall, Benjamin Booker

Garagefilosoof uit Philadelphia terug met introspectieve feestplaat.

Stardust Birthday Party: de nieuwe plaat van Ron Gallo klinkt als een feestje waar je bij wil zijn. Over feestjes waar je bij wil zijn gesproken: optredens van deze garagerocker en zijn band. Van bluesy midtempo jams naar hospunk naar gevatte slackergrooves: de energie en dynamiek zijn aanstekelijk op zijn tweede langspeler over een sterrenstofverjaardag, die Gallo schreef naar aanleiding van de sociaal-politieke malaise in de VS en een zware relatiebreak. De wereld staat in de fik en zijn belevingswereld staat op z’n kop, maar Ron Gallo bouwt intussen toch een keihard feestje. En hij kijkt niet alleen diep in de fles, maar ook in zijn ziel. Dit wordt er een om hard te gaan en geïnspireerd te worden tegelijk.

KIEFF uit Oegstgeest timmert hard aan de weg om een van de energiekste jonge livebands van Nederland te worden. De band brengt stormachtige, psychedelische jams met catchy lo-fi gitaren. Zoals ze zelf al benoemen: “Er gaat gegarandeerd iets kapot bij een show van KIEFF.”

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only