Home

Roosevelt

+ Marius (live)

Concert
Datum
za 7 dec 13
Open
20:00
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Toro Y Moi, I Was A Cub Scout, Jagwar Ma

Aanstekelijke en zomerse combi van chillwave, pop en wat disco.

LET OP. Dit is de nieuwe datum voor het verplaatste concert van 13 september. Tickets voor het concert op de oude datum blijven geldig. Tickethouders die helaas niet kunnen op de nieuwe datum, kunnen een mailtje sturen naar info@ekko.nl

Wat goed is komt snel. Zo kende in 2012 nog bijna niemand Roosevelt, maar speelde de Duitser dit jaar al op Eurosonic en Where The Wild Things Are. Een uitgebreide festivaltour bracht hem afgelopen zomer nog langs onder andere Pitch, Melt! en The Great Escape. Luister hit ‘Sea’ daarom maar eens : een aanstekelijke, zomerse combinatie van chillwave, pop en wat disco en Italo zorgt ervoor dat dit een ideale live-act is, waarbij stilstaan geen optie is. Voor de koude decemberdagen zijn de zomerse nummers van Roosevelt daarom erg aangenaam. Roosevelt for president!

Marius produceert een electro-sound die naar een kwaliteit streeft. Hij probeert de traditionele popstructuur te vermijden en in plaats daarvan wil hij meer lineaire resultaten. Hij gebruikt samples die van instrumentale tracks komen, scènes van films die ergens weifelen tussen het ‘60s-tijdperk, James Bond en cult-klassiekers, zoals Kill Bill. De kabbelende sonische vreugde van NON’s wonderboy vermijdt de traditionele indeling met krachtige resultaten.