Home

Roxeanne Hazes

+ Bottles of Love

Concert
Datum
do 6 dec 18
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Teske, Linde Schöne

Dochter Dre stelt zich kwetsbaar op met zelfbenoemde 'levenspop'

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig  decennium. Tien jaar waarin ze met honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes-concerten eenieder verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest. Ze begon haar eigen muziek te schrijven, als uitlaatklep voor haar ideeën, gevoelens en creativiteit. Dat de muziek van haar vader blijft daarin altijd de basis is, staat buiten kijf, maar ook slaat ze hiermee een andere weg in, op haar manier.

Onder leiding van de flamboyante frontman Willem Jonker maakte support-act Bottles of Love een vliegende start met hun debuutalbum Hush, dat in 2017 uitkwam. Op nieuwe single ‘Never Let Go’ laten ze horen de jaren ’80 nog lang niet te zijn vergeten. Aanstekelijk als altijd, maar frisser dan ooit.

Tijdens deze avond maakt het AD opnames voor een documentaire. Er wordt dus o.a. gedurende het concert van Roxeanne Haxes gefilmd in het pand van EKKO.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only