Home

Rubberboot Missie

+ Weekbreek + Duo Penaughty

Club
Datum
vr 8 aug 14
Open
21:30
Aanvang
21:30
Locatie
Gepresenteerd door
Officiële Afterparty

Officiële afterparty voor matrozen en matrozinnen van De Rubberboot Missie.

Ook dit jaar zijn de Utrechtse grachten één avond het domein van honderden opblaasboten. De derde editie van deze spetterende tocht vindt plaats op vrijdagavond 8 augustus. Doel is het record van vorig jaar te breken. Toen peddelden zo’n vierhonderd matrozen en matrozinnen dwars door de binnenstad. 

De Rubberboot Missie is een avontuurlijke tocht door het historische hart van Utrecht. Het idee achter dit leukste feestje op het water is de Domstad eens van een totaal andere kant te laten zien. Het parcours loopt van park Lepelenburg naar de Weerdsingel Westzijde, een stuk van ongeveer drie-en-een-halve kilometer. Dit jaar is de finish bij EKKO, waar de exclusieve afterparty plaatsvindt!

DJ’s Weekbreek en Duo Penaughty zullen deze avond draaien. De ambassadeur is Johan Vlemmix!

Donatie
De Rubberboot Missie heeft hulp nodig van onze matrozen en matrozinnen! Met een kleine groep enthousiaste vrijwilligers werken we keihard om deze spetterende tocht door de Utrechtse grachten mogelijk te maken. Helaas zijn ons bloed, zweet en tranen alleen niet genoeg… de organisatie kost nogal wat geld. We zouden het daarom fantastisch vinden als jullie De Rubberboot Missie met een kleine donatie willen steunen! Zo kunnen we dit leukste feestje op het water ieder jaar blijven vieren.

Steunen kan via dezelfde link als de afterparty tickets.

Dank alvast en tot 8 augustus!