Home

Rue Royale

+ Archie Faulks

Concert
Datum
vr 19 okt 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Kim Janssen, I Am Oak, Isbells

Betoverende indiefolk met een prachtig samenspel van vocalen.

Echtpaar Ruth en Brookln Dekker, beter bekend als Rue Royale, maakt betoverende folk gecombineerd met harmonieuze samenzang. Zo’n 12 jaar geleden bracht het koppel hun eerste EP uit. Nu, drie albums en heel wat EP’s verder, zijn ze nog altijd even sterk als uniek. Geen wonder, want ze blijven je verrassen met hun persoonlijke verhalen die ze opdoen tijdens de velen reizen die zij gemaakt hebben met hun muziek. Eind deze zomer komt het vierde album uit, genaamd In Parallel. Voor dit album zijn ze in zee gegaan met niemand minder dan Sean Carey (S. Carey, bandlid Bon Iver). Deze samenwerking belooft daarom ook nieuwe klanken, ritmes en verhalen. Rue Royale is zeker geen nieuwe voor EKKO, aangezien dit hun zevende show wordt aan de Bemuurde Weerd.

De uit Londen afkomstige singer-songwriter Archie Faulks zal de avond openen. Voorheen bracht hij muziek uit als Tenterhook, maar nu is hij teruggekeert onder zijn eigen naam en hebben de songs een eerlijker en moediger geluid. Momenteel neemt hij zijn debuutalbum op met producer Elliot James (o.a. Noah And The Whale, Two Door Cinema Club en Bloc Party) dat gepland staat voor 2019.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only