Home

S. Carey

+ Christof van der Ven

Concert
Datum
zo 16 sep 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Sufjan Stevens, Bon Iver, Volcano Choir
Gepresenteerd door
EKKO + TIVOLIVREDENBURG PRESENTEREN:

Singer-songwriter eert met derde plaat de eenvoud van het leven.

Je kunt het kampvuur en de dennenbomen bijna ruiken als je luistert naar S. Carey. De singer-songwriter, die je ook kunt kennen als drummer van Bon Iver, schuift als soloartiest zijn voorliefde voor het buitenleven niet onder stoelen of banken. Begin dit jaar is zijn derde plaat ‘Hundred Acres’ uitgekomen. Hij schreef de nummers tussen het touren en een steeds maar groeiende familie door en kwam zo tot de kern: een poëtische lezing over wat echt belangrijk is in het leven, met meer aandacht voor eenvoud. Op muzikaal vlak legde hij de focus op het gebruik van minder instrumenten dan voorheen en het gebruik van meer traditionele songstructuren. Hiermee vonden Carey en zijn band de balans om iets unieks te creëren met nog altijd een heel warm geluid.

Christof van der Ven, die je kunt kennen als gitarist van Bear’s Den, zal de avond openen. De Brabander verliet als jonge twintiger zijn dorp om zijn grootste dromen na te jagen in Ierland. Dit voorjaar komt zijn debuutalbum uit.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only