Home

S10

+ Fallwood

Concert
Datum
do 25 apr 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Yung Lean, BANKS, SZA

Dromerige beats nevelen om diepgaande zielsuitstortingen van Hoorns hiphoptalent.

De op Noah’s Ark getekende S10 is niet bang om de diepgang van haar psyche bloot te leggen. Op debuut Antipsychotica (2017) is ze open over haar psychoses en depressies, en creëert ze een safe space voor een dialoog over mentale gezondheid. Opvolger Lithium laat een wat zonnigere kant horen met dromerige, Drake-achtige hiphopbeats, maar muziek is vooral nog steeds de ultieme uitlaatklep voor de hersenspinsels en gevoelens van deze Hoornse. Noem deze show maar gewoon de ultieme reden om je bed uit te komen. Maak je klaar voor een van de meeste woke talenten van dit land: S10 heeft jouw back.

De 19-jarige Fallwood afkomstig uit Rotterdam staat bekend om zijn experimentele en instrumentale sounds. Met zijn laatste EP genaamd ”Parallels” duikt hij in de wereld van de analoge synths & instruments.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Zo betaal je in plaats van €17,50 slechts €15,- voor drie gerechten. Vlees, vis, vega(n); voor ieder wat wils, altijd met groente in de hoofdrol.

Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk.

Pin only
If merch, cash only