Home

Samaris

+ Jo Marches

Concert
Datum
do 16 jun 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Vök, Lamb, Björk

IJslands trio brengt downtempo elektronica met gelaagde beats en mysterieuze zang.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Sinds 2011 maakt dit IJslandse trio atmosferische muziek met gelaagde en elektronische beats en de betoverende stem van zangeres Jófrídur Ákadóttir’s. Hun specifieke sound wordt afgemaakt door Áslaug Rún Magnúsdóttir op haar klarinet en Pórour Kári Steinpórsson’s rijke, gestructureerde arrangementen. Hun ‘outworldly’, bijna buitenaardse muziek, is beïnvloed door hun teksten, die de band uit 19e eeuwse IJslandse gedichten heeft gehaald. Een week na het verschijnen van nieuwe plaat Black Lights staan ze voor het eerst in Utrecht!

Jo Marches, het muzikale alias van de Utrechtse Johanneke Kranendonk en haar band, levert synthpop. De ene keer sensueel en romantisch, dan weer energiek en met een rauw randje, maar altijd lekker om naar te luisteren. Denk aan een combinatie van Lykke Li, St. Vincent en Tame Impala.