Home

SASAMI

+ The Klittens

Concert
Datum
za 21 sep 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Mitski, Jay Som, Miya Folick
Gepresenteerd door
The Daily Indie Presents:

Multi-talent uit Amerika vindt haar eigen plek in prachtige indierocksongs.

Jarenlang speelde SASAMI Ashworth met garagerockband Cherry Glazerr, schreef ze voor Curtis Harding en Wild Nothing, en componeerde ze voor films en reclames en was het aanrommelen om het nodige geld bij elkaar te krijgen. Na veel pijn en moeite in Los Angeles vond Sasami na een decennium de ruimte om haar hart te kunnen luchten op haar eigen muziek, en het resultaat mag er wezen: het serene, doch soms schurende  SASAMI, waarop ze menig instrument zelf bespeelt – zelfs de Franse hoorn. Een prachtdebuut waarin ze zich makkelijk meet met vrienden en collega’s Snail Mail, The Japanese Breakfast en Mitski. Begin dit jaar stond ze voor het eerst in Nederland met een clubshow in Paradiso, nu terug in EKKO!

The Klittens kruipen langzaam uit de underground-scene waar je Steve French en Real Farmer misschien ook van kent. Dat houdt in: veel sleaze en gerammel, beetje post-punk, beetje punk, en een no-nonsense mentaliteit. Of ja: kennis over memes is overmatig aanwezig in deze band, bewijzen de doeltreffende DIY-promoclipjes van de band. Met een UK tour, een support voor Tacocat en wat interessante najaarsshows voor de boeg, komt dit even opkomende als onverslaanbare vijftal openen voor SASAMI. Don’t fuck with The Klittens.

Deze show wordt georganiseerd in samenwerking met The Daily Indie.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only