Home

Say Yes Dog

+ Jackie Moontan

Concert
Datum
vr 11 okt 19
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Hot Chip, Metronomy, Parcels

Quirky electropop-drietal uit hartje Europa terug met nieuw album.

Synths, gortdroge mannenzang, en extreem catchy hooks: de bouwstenen van ieder Say Yes Dog-anthem. Het Duits-Luxemburgse trio was daar opeens, op de kleinere festivals in ons land, eind 2015. Drie jongens die in Nederland wat muzikale connecties opbouwden door hun studies en naadloze klik. Het resulteerde in Plastic Love, een debuut vol toegankelijke, dansbare popnummers. Post-Kraftwerk, pre-Roosevelt; electronische indie-anthems met pakkende synthlijntjes als A Friend, Plastik en Stronger waren jarenlang het best bewaarde indiegeheim. Nu is het tijd voor een stap vooruit, met nieuwe singles Deep Space en Lies, die gelaagder gearrangeerd, nog pakkender en volwassener klinken dan voorheen, met de signatuursound van de band. Binnenkort met een nieuwe plaat en tour naar Nederland!

De Berlijnse Jackie Moontan vertelt met tederheid de verhalen die hem omringen en weet deze sentimentele nummers met een ondeugende knipoog te brengen. Van synthesizers tot een funky bas weet hij de jaren 80 te herbeleven. Soms speels, soms sensueel maar altijd vol vertrouwen.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only