Home

Sean Rowe

+ Jenny Berkel

Concert
Datum
zo 29 nov 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Sun Kil Moon, Bill Callahan, Hiss Golden Messenger

Door Americana beïnvloede folkliedjes met een doorleefde, grommende stem.

Helaas is het concert van Sean Rowe op 29 november gecancelled:
‘As Sean’s dates in Paris and Antwerp have had to be cancelled due to the current situation he regretfully has had to cancel his Dutch dates.’

Als je een ticket hebt gekocht, krijg je automatisch je geld terug.


Dit concert is onderdeel van de najaarsactiepas (korting). Hier lees je er meer over.

Het verhaal van deze Amerikaanse muzikant en natuurkenner is bijna net zo mooi als zijn diepwarme, aardedonkere stemgeluid. Zijn tweede album ‘Magic’ nam hij bijvoorbeeld op in vierentwintig dagen in de woestijn. Sean Rowe is zo’n muzikant die mensen echt weet te raken met zijn optredens, waarbij hij soms teder en ingetogen zingt, maar soms ook alsof hij bezeten is door de duivel. De kracht zit hem in de beeldende teksten en de ‘kale’ begeleiding door enkel zijn gitaar. ’The Salesman and the Shark’ uit 2012 was een klein meesterwerk, gevolgd door album ‘Madman’ van vorig jaar en recent EP ‘Her Songs’. Als hij in dit tempo doorgaat, is het slechts een kwestie van tijd tot we Sean Rowe in het rijtje van John Lee Hooker, Leonard Cohen, Van Morrison en Tom Waits mogen bijschrijven.

Sinds het uitbrengen van haar debuutalbum, Here On A Wire, heeft Jenny Berkel haar fans weten te betoveren met haar aangrijpende liedjes en stem. In November brengt ze ‘Cicade’ uit, een limited edition EP met een verzameling van nummers die ze heeft opgenomen gedurende de afgelopen twee jaar.