Home

Shaking Godspeed + Blues Brother Castro

Datum
do 28 apr 11
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
ROCK

Shaking Godspeed gaat hard! In het verleden trad de band al op in de Nederpopshow, was in de running voor Song van het Jaar met het nummer  Godspeed en stond in 2010 op het 3voor12-podium op Noorderslag! Voordat de mannen van Shaking Godspeed Sziget Festival gaan aandoen, zie je ze nog in EKKO!

Shaking Godspeed maakt heus opwindende muziek. De mannen hebben een liefde voor oude roots en rock&roll wat leidt naar een verzameling catchy bluessongs. De behoorlijk levendige band comineert goede songwriting met experimenten en bezieling. Ach, check het gewoon uit!

Blues Brother Castro  doet zeker niet onder aan Shaking Godspeed! De Amsterdamse rockers komen met een nieuw album, genaamd  Out Of The Beach. Het is het derde album van de band, maar de eerste weer in vijf jaar tijd.
In de tussentijd heeft zanger-gitarist Caren zich beziggehouden met het uitbouwen van Subbacultcha!, de band The Moi Non Plus en Scram C Baby.
Na enkele jaren werd Blues Brother Castro gevraagd om te touren in Rusland waardoor de leden van de band weer bij elkaar kwamen en inspiratie vonden om de draad weer op te pakken.
Het resultaat zie je vanavond bij EKKO!

De derde plaat kwam op 4 april 2011 uit bij Excelsior.