Home

Clash of the Titans

+ Black Tooth + Solid Frame + Humbuzz Station + Ulysses + the Squares + Mindset

Datum
do 22 dec 11
Open
20:00
Aanvang
20:15
Locatie
Voor liefhebbers van
BANDWEDSTRIJD

Voor alweer de vijfde voorronde van Clash of the Titans vervolgen we onze weg naar EKKO waar het dak er weer af zal gaan. Alle 5 de acts krijgen 20 minuten om zichzelf te bewijzen, niet alleen tegenover het publiek, maar vooral tegenover de jury. Deze jury zal vanavond weer één band door laten stromen naar de halve finale.

Met in willekeurige volgorde:

Black Tooth is terug, maar dan wel als een ruige hardrock band uit de seventies. Ze weten aan deze ‘blast to the past!’ toch een modern tintje te geven, en de energie stroomt er dan ook vanaf. Lange haren en zwarte tanden, zoals seventies rock mannen horen te zijn!

Solid Frame zet een prettig en vast plaatje neer. Deze poprock band uit Houten heeft net twee nieuwe nummers opgenomen en is klaar om dat met de rest van Utrecht te delen. Veel catchy melodieën en dansbare liedjes, heerlijk om bij mee te zingen!

Humbuzz Station speelt vol overgave een zaal plat met hun garagerock. De vier bandleden worden geïnspireerd door verschillende artiesten, maar de gezamenlijke interesse in garagerock is bepalend voor de sound. Afwisselende nummers zorgen voor een echte eigenheid van de band.

Ulysses & the Squares gooit wat indie-rock in de avond. Met hun nieuwe ep ‘Definitely Yes to Indifference!’ weten ze het publiek te veroveren. Geen noot te veel, maar zeker ook niet te weinig. Een band die je zeker niet mag missen.

Het nieuwste bloed van de avond is Mindset. Ze zijn nog druk bezig hun repertoire af te maken maar klinken daarentegen verbazingwekkend goed. Fris en fruitig zullen zij de zaal innemen. Zelf geven ze aan punkrock/alternatieve metal te maken, hopelijk weten ze ons omver te blazen vlak voor de kerstdagen!