Home

ANNASAID

Datum
wo 24 nov 10
Open
20:00
Aanvang
20:45
Locatie
Voor liefhebbers van
MATHPOP

Deze jonge Denen timmeren al een tijd aan de weg en hebben al in het voorprogramma gestaan van onder andere Glasvegas, Temper Trap en Florence & The Machine. Iedereen die Annasaid voor het eerst hoort zal hen echter niet met bovenstaande bands vergelijken maar eerder met een catchy Foals, aldus Menno Visser voor 3voor12.

In mei kwam het album ‘Jua’ uit in Denemarken en afgelopen september was Jua album van de week bij 3voor12. De songs op Jua hebben slimme ritmische wendingen en het gehele album ademt ambitie en toegankelijkheid. De warme sound en kraakheldere indie-stemmen liggen makkelijk in het gehoor, maar hebben tegelijkertijd genoeg complexiteit om de veeleisende luisteraar ook te boeien.  In de lovende recensie op 3voor12 sluit Atze de Vrieze af met:“Annasaid solliciteert naar de grote zalen”, en dat spreekt natuurlijk boekdelen.

neWax. Noem het Riotwave of Discopunk, als de inhoud maar slaat op dansen en zweten op de dansvloer. Het is duidelijk dat de bandleden zijn geboren in “the Eighties”. De hyperactieve dansbare tunes van neWax doen het goed op de dansvloer en brachten al vele zalen in heel Nederland aan de kook.