Home

Rue Royale

+ Alasca

Datum
do 15 mrt 12
Open
20:00
Aanvang
20:45
Locatie
Voor liefhebbers van
FOLK / INDIE

Als er één band is die vrijwel constant aan het toeren is, dan is het Rue Royale wel. Sinds echtpaar Brookln en Ruth Dekker ongeveer vier jaar geleden samen het podium opstapte, zijn ze vrijwel non-stop op tour geweest. Van oorsprong uit Chicago, nu al een aantal jaar met Engeland als uitvalsbasis deed de band grofweg vierhonderd optredens. Toen de band in Nederland (waar anders) werd beroofd van hun gehele cd-voorraad, werden ze gedwongen om al hun cd’s met de hand te drukken. Het past bij de DIY-mentaliteit van de band en de liefde voor muziek. “Het draait allemaal om de reis, niet de bestemming. Het avontuur is van hen, en ligt voor jou voor het grijpen.”

Alasca zal het voorprogramma verzorgen. De heren hebben net een nieuw album uit dat als hoogste binnenkomer in de album-charts op nummer 9 binnenkwam. Een veelbelovende band!

Zeefdrukker Joris Diks maakt elke maand een zeefdruk voor een show in EKKO en voor deze maand heeft hij een poster ontworpen voor Rue Royale! Deze zeefdrukken zijn tijdens de show te koop en daarna op de website van Joris Diks: http://jorisdiks.bigcartel.com/.