Home

Popronde Utrecht

+ Met O.a. Heist+ Krach + G.o.t.v.

Datum
vr 8 okt 10
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
POP
Gepresenteerd door
3voor12 Hollandse Nieuwe

De samenwerking tussen 3VOOR12 en de Popronde mondt uit in liefst 24 Hollandse Nieuwe podia in 24 steden door het hele land. Dit najaar staan in elke stad drie Hollandse Nieuwe-acts op de planken van een centraal gelegen podium, en in Utrecht is dat natuurlijk EKKO!

EKKO heeft i.s.m. de Popronde uit de selectie van 3voor12 drie heerlijke bands gekozen die deze avond gratis te zien zullen zijn: Krach, G.O.T.V. en Heist.

Na 5 jaar alle richtingen verkend te hebben brengt Reinier van den Haak, gitarist van Roosbeef, de debuut-plaat uit met zijn band Krach. Met een knipje van Torre Florim (De Staat) hier, en een plakje van Koen-Willem Toering (Woost) daar worden de albumopnames as we speak afgerond. Het mixwerk is in handen van Pieter Kloos en het masteren zal in de States gebeuren. Momenteel treft de band de nodige voorbereidingen voor de release die gepland staat voor het najaar van 2010.

Het Haarlemse Heist won afgelopen maand in de Amsterdamse Melkweg nog met groot machtsvertoon de SENA Pop Awards, met maar liefst 10 boekingen liepen ze ver uit op de grote concurrentie. EKKO was blij deze band al geboekt te hebben voor de jaarlijkse Popronde, want hier gaan we meer van horen!

De winnaar van de Grote Prijs van Zuid-Holland is ook present: G.O.T.V. Dikke stoner in de lijn van Queens of the Stone Age. Goede songs, goede stem, grote toekomst, klereherrie! Lekker, Punt.