Home

DISAPPEARS

+ Katadreuffe

Datum
zo 20 feb 11
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
NOISE
Gepresenteerd door
Sunday Noise

Onregelmatig was het bedoeld: de eerste Sunday Noise was 6 juni 2010. Nu eindelijk dan nummer 2. Precies. Noise (in de ruimste zin des woords) op Zondag.  

DISAPPEARS:Begin 2010 was de release van hun debuut LUX op Kranky. Dat is vrij bijzonder aangezien het label niet zo veel “rock” releases uitbrengt, maar voornamelijk gefocussed is meer instrumentale en soundscape-achtige platen. Die paar meer “reguliere” releases zijn dan ook zeer bijzonder te noemen; Deerhunter, Lotus Plaza, Godspeed en dan nu Dissapears dit in januari 2011 met hun 2e plaat komen getiteld “Guider”.Disappears is een band voor liefhebbers van My Bloody Valentine, Stooges, Wooden Shjips, The Fall, Ride. Ja precies. Veel galm, zwaar aangezette tremelo, doordenderende drums en hypnotiserende herhaling.Met o.a. Brian Case van The Ponys en 90 Days Men en Steve Shelley van Sonic Youth op drums in de gelederen. Een zeer fijne eerste naam voor een noisy zondag!

Liefhebbers die op zoek zijn naar avontuurlijke gitaar- en synthnoise uit Nederland, vallen zich geen buil aan supportact Katadreuffe. Wie de energie en hogere wiskunde van de soms bijna achterstevoren gespeelde muziek tot zich neemt, kan er daarna weer even tegen.