Home

Paceshifters

+ Melonhead

Concert
Datum
za 1 apr 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Deaf, Drive Like Maria, Birth of Joy

Drie muzikale broers spelen explosieve en rauwe alternative rock die je straight back naar de 90's brengt.

Paceshifters komt opnieuw richting Utrecht. Drie muzikale broers met een (soms stronteigenwijze) DIY mentaliteit die ze, met een explosieve live show, in ruim 6 jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jongehonden-rockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. Overdonderend maar catchy. Rauw en toegankelijk tegelijk. Verontrustend en toch rustgevend, maar bovenal met een nietsontziende passie voor Alternative Rock. Ze komen richting EKKO met hun Waiting To Derail Tour, wat slaat op hun nieuwste plaat ‘Waiting To Derail’ die 17 maart is uitgekomen.

Ze komen niet alleen maar samen met support act Melonhead. Deze Utrechtse band combineert het beste dat de invloedrijke 90’s te bieden heeft. Alternatieve rock meets grunge, met een energieke en brutale liveshow zonder bullshit. Vuil, hard en meeslepend.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.