Home

Sofie Letitre (EP release)

+ ZES

Concert
Datum
vr 9 okt 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Massive Attack, Kate Boy, James Blake

Album release van Utrechts talent.

Eetcafe
Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Het contrast tussen imperfectie en perfectie, mens en machine, kwetsbaarheid en onkwetsbaarheid, dat is waar de muziek van Sofie Letitre over gaat. Vaak gaat haar combinatie van donkere pop en electronische sounds gepaard met eigenzinnige videoclips. Na een eerdere langspeler en EP is de Utrechtse nu terug met een nieuwe plaat, die deels geproduceerd is door een van de leden van het Groningse drum ‘n’ basscollectief Noisia. Hierdoor klinkt Letitre zowel als het boze zusje van Massive Attack, met de diepte en intensiteit van James Blake.

De avond begint met een live-set van Eindhovenaar ZES en zijn etherische en futuristische beats. Deze mysterieuze, anonieme producer laat zijn muziek voor zich spreken en stond al op STRP, We Are Electric en Pitch. De artiest met karakteristisch 3D-masker stond eerder al in EKKO tijdens Pissing in the Wind en zal nu met zijn melancholische melodische sound terugkeren.