Home

Someone presents: ORBIT

Concert
Datum
vr 3 mei 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Feist, Pond, Air.
Gepresenteerd door
Locatie: De Nijverheid

Een interactieve droompopshow in een geheel eigen constellatie.

Na de tournee voor haar debuutplaat was Tessa Rose Jackson muzikaal leeg. De inspiratie om poeslieve popliedjes te maken was op, en haar werk als componist voor televisie en film zorgde stapsgewijs voor een muzikale groei. Dit deed haar jaren geleden transformeren tot Someone, een artiest die de focus muzikaal bij psychpop-georiënteerde wegdroommuziek legt met eenzelfde rauwe energie als St. Vincent, maar dan op het instrumentarium van Pond. Inmiddels is Someone verder gegroeid dan enkel muziek, en maakt ze van haar optredens audiovisuele ervaringen in een eigen wereld. Zo ook met haar nieuwe project ORBIT: omringd door de rode planeten en gloeiende zonsondergangen creëert Someone een eigen plek om te luisteren en ervaren. Haar illustraties en grafische wereld komen tot leven met behulp van jouw telefoon: augmented reality kleurt de wereld van de vijf tracks op ORBIT verder in. 

Vooraf is de expositie ORBIT te bewonderen. Het combineert vijf verslavende psychpopnummers met evenzoveel interactieve kunstwerken waarin Someone met mysterieuze illustraties een eigen planetarium schept. Met behulp van een beeldscherm komen de tekeningen bovendien tot leven: wie ze bekijkt via een speciale app kan luisteren naar de liedjes, de zon laten ondergaan en de aarde voor even achter zich laten.

Na deze expo en liveshow hoef je nog niet naar huis want we trekken nog even door met Pitto en Katjang Pedis, die hun sporen reeds verdiend hebben in het Utrechtse.

Tijdschema:
20:00 Open
20:30 Expo
21:30 Someone
22:30 Pitto & Katjang Pedis
02:00 Einde

Deze multidisciplinaire show is tot stand gekomen in samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis.

Pin only
If merch, cash only