Home

SONS

+ Abdomen

Concert
Datum
za 7 dec 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Meatbodies, IDLES, Ty Segall

Topgerammel uit België dat nooit onder de 150 BPM daalt.

In België is al jaren een onophoudelijke stortvloed aan rammelbandjes losgebroken. Headbangt u graag op Equal Idiots, dirk., of Kapitan Korsakov? Dan vindt u SONS ook vast een reuzegezellig bandje. Het Vlaamse viertal voerde met haar powerpop meets hardcore-knaller Ricochet de befaamde Afrekening van Studio Brussel aan, speelde de kleine zalen in de Benelux plat en maakte enkele zomerrondes vol gekrijs, gehos en gerammel. Het tempo ligt niet lager dan 150BPM en het podium wordt niet verlaten zonder schorre stem. Bewapend met die ijzersterke debuutplaat Family Dinner goed voor een avondvullend moshprogramma. Need we say more? Als jullie net zo hard gaan als de band zelf, zijn wij tevreden.

De avond zal worden geopend door Abdomen. Garagerock, punk en grunge, de drie eigenzinnige Friezen hebben het allemaal. Hun nieuwste EP ‘Rash’ staat vol woede en venijn. Één ding is zeker, oordoppen is een must.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only