Home

Source on Stage

+ Met O.a. Linkwood + Trus'me

Datum
vr 10 dec 10
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ELEKTRONICA

10 december is het weer tijd voor een bijzondere avond in de EKKO: Source on Stage pakt behoorlijk uit met twee namen die je niet snel zou verwachten in een kleine club te Utrecht. Toch is niets minder waar: Trus’me en Linkwood zullen ons deze avond warm van binnen laten voelen door hun zeer gewaardeerde muziek met een klein publiek te delen.

Vier jaar geleden stuurde David James Wolstencroft, afkomstig uit Manchester en beter bekend als Trus’me, in een opwelling wat van zijn werk naar verschillende labels over de wereld. Tegen al zijn verwachtingen in heeft dit gelijk zijn vruchten afgeworpen. De inmiddels legendarische CD sample ‘Nards’ zorgde ervoor dat Trus’me zijn eerste release binnen had bij het label Still. Ongeveer een jaar later wordt zijn eerste album ‘Working Nights’ uitgebracht.

In 2008 lanceert Trus’me zijn eigen label ‘Prime Numbers’ waar o.a. Linkwood onderdeel van is. Sterker nog: Linkwood is een van de ‘main reasons’ geweest dat Trus’me een eigen label op wilde starten. Linkwood, een legende uit Edinburgh, zit qua muziek heel erg op één lijn met Trus’me. Zet je alvast schrap voor een avond vol soulvolle disco en house met verrassende wendingen: dit is namelijk hetgeen waar de heren verdomde goed in zijn!

Source on Stage zou natuurlijk niet compleet zijn zonder onze resident-helden Bert de Rooij & Dollkraut. Ook zij zullen on stage kruipen om ons voer voor de dansende voeten te geven. Naast het veelbelovende muziekprogramma bieden we zoals gewoonlijk meer aan op deze avond: Wayne Horse komt live zijn skills vertonen, dus ook voor de liefhebbers van beeldende kunst is er genoeg reden om zich op 10 december in de EKKO te begeven.

De kaartverkoop is reeds gestart en gaat in een rap tempo. Omdat de EKKO vrij klein en knus is, is er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus laat dat bij deze een waarschuwing zijn! Kaarten zijn verkrijgbaar voor de schappelijke prijs van 8,- euro op www.ekko.nl