Home

St. Tropez

+ Millennials

Concert
Datum
wo 30 jan 19
Open
20:30
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Iguana Death Cult, Canshaker Pi, Mozes and the Firstborn
Gepresenteerd door
Locatie: ACU

Amsterdamse garagerockers zoeken de grenzen van chaos op.

LET OP: Deze show is verplaatst van 9 naar 30 januari 2019 in ACU. Dit vanwege een conflict in de agenda van St. Tropez. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, kaartkopers worden ook middels mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing en mogelijke restitutie. 

Afgelopen jaar brachten de garagerockers van St. Tropez (voorheen Go Back To The Zoo) hun tweede plaat uit. Opvallend: deze werd gepromoot met een pop-upstudio op het Centraal Station in Amsterdam, waar ze o.a. muziek opnamen, met diverse gastartiesten. Een experiment, als gevolg op de verandering die de band afgelopen jaren doormaakte en wat later terug te vinden is op A Month At Amsterdam Central Station. Hiermee kiest de band voor een conceptuele benadering van de muziek en dat mag best verwarrend en chaotisch werken.

Support voor St. Tropez is Millennials. Daar hoor en lees je natuurlijk van alles over. Dat ze keuzestress hebben en snel tegen een burn-out aanlopen, bijvoorbeeld. Maar eigenlijk zelden dat ze gitaarliedjes maken die overlopen van leven en energie. En toch is dat precies waarin de nieuwe band van Adam Quann grossiert: nonchalante indierock en britpop vol noisey pophooks à la Real Estate en The Babies.