Home

Stereo Total

+ Maurice de la Falaise

Concert
Datum
vr 15 apr 16
Open
20:00
Aanvang
21:15
Locatie
Voor liefhebbers van
Chicks On Speed, Vive La Fête, Ladytron

Invloedrijk cult-duo uit Berlijn komt na vier jaar terug voor exclusieve NL show.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Na vier jaar komt het avant-gardistisch popduo uit Berlijn weer terug naar Nederland, voor een exclusief optreden in EKKO! Françoise Cactus en Brezel Göring staan sinds de jaren 90 al bekend om hun mix tussen Duitse electro en Franse chansons, maar ook met invloeden als punk, rock ’n roll en trash-pop. De liedjes zijn voornamelijk in het Duits en Frans, maar er wordt ook gezongen in het Engels, Japans en Spaans en de hits hebben vaak versies in meerdere talen. Het nieuwe album heet ‘Les Hormones’. Hierop gaan ze gewoon door waar deze cult-act al twintig jaar goed in is: vindingrijke en humoristische popliedjes schrijven. Stereo Total blijft maar doorrammelen en met een aanstekelijke live set spelen ze de mondhoeken van iedereen een aantal centimeters omhoog.

Maurice de la Falaise opent de avond met heerlijke indie, electropop, new wave en 80’s disco. Zijn catchy deuntjes en mixtapes in vreemde talen blijven gegarandeerd in je hoofd zitten.