Home

Steve Wynn & Chris Cacavas

Concert
Datum
ma 29 okt 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Dream Syndicate, Giant Sand, Lou Reed
Gepresenteerd door
Locatie: Molen de Ster

Vrienden en grondleggers van de Paisley Underground-beweging bundelen opnieuw hun krachten

Ze worden gezien als de grondleggers van de Paisley Underground-beweging, Steve Wynn en Chris Cacavas. Deze sound ontstond eind jaren ’80 en greep terug naar de psychedelische gitaarmuziek uit de jaren ’60. Vorig jaar werkten de twee legendes al samen aan het lovende comebackalbum van The Dream Syndicate en namen ze materiaal op met bands Gutterball en Danny & Dusty. Nu gaan ze eindelijk samen touren. Verwacht tijdens deze show oude favorieten en divers materiaal uit hun indrukwekkende repertoire, ook van eerder solowerk. Misschien zelfs een sneak preview van nummers van het nieuwe The Dream Syndicate album dat ze later dit jaar gaan opnemen.

Bij Molen de Ster is het mogelijk om zowel contant als met pin te betalen.

Rondleidingen in de Molen de Ster
Vet, een concert in een molen, maar wat betekent dat nu eigenlijk; om in een monumentaal pand naar muziek luisteren Werkt dat ding ook echt? Voor wie benieuwd is naar het verhaal achter deze speciale locatie is een rondleiding mogelijk, voorafgaand aan het concert! Naast de zagerij, waar het concert plaatsvindt, bezoek je de verschillende verdiepingen.
Kaartjes zijn slechts €3,50 (excl. servicekosten) per persoon en moeten afzonderlijk van het concertkaartje geboekt worden. Let wel: je kunt alleen aan de rondleiding deelnemen als je ook een kaartje voor het concert geboekt hebt. Meer info via deze link.