Home

Stillwave

+ Woods On Fire

Concert
Datum
za 14 mei 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Slowdive, The National, The Cure

Gitaren gedrenkt in reverb, karakteristieke vocalen en krachtige drums, gecombineerd met electronica en synthesizers.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Stillwave is een alternative / shoegaze trio. De band is gevestigd in Utrecht en bestaat uit Michaël van Putten, Marcel Jongejan en Joris Keijzer. De band heeft intensief getourd en deed bekende podia aan in Nederland (Melkweg, Patronaat, Tivoli, Ekko, Simplon, Bevrijdingsfestivals e.a.) en Engeland (Cavern Club, Gullivers, The Finsbury e.a.). Met hun shows vond Stillwave al snel een publiek dat deelt in hun belevingswereld en dat in muziek alles los kan laten om de ogen te kunnen richten op wat hen echt beweegt. Dankzij hun eerste singles Slow Binders en Tarmac Plains heeft Stillwave de aandacht weten te trekken van vele blogs wereldwijd. Ook zijn hun nummers opgepikt door diverse radiostations verspreid over de hele wereld, waaronder 3FM, en is de 1ste plaats bereikt in de Dutch Indie Charts. Op 14 mei zal er een EP uitgebracht worden.

Woods on Fire is een bevlogen Utrechts vijftal dat alternatieve soundgebaseerde muziek maakt vol dynamiek en contrasten. De songs komen voort uit een persoonlijke zoektocht, maar zijn tegelijk een reactie op conventies in rock, elektronica en noise.